Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Danas.rs ]

14. 07. 2024. 13:47 >> 13:48
8
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić: Trampa je sačuvalo čudo, sve je ovo ludilo satanizacije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp „čudom ostao živ“ poslije pokušaja atentata na predizbornom skupu u Pensilvaniji.

"Vrijeme je da se polako podižu slobodarske snage svijeta", poručio je Vučić. 

Vučić je rekao da su pokušaju atentata na Trampa i ranije na slovačkog predsjednika Roberta Fica, posljedica „ludila satanizacije u kojoj postoji samo jedna dozvoljena istina i gdje niko nema pravo na drugačije mišljenje“.

„Tramp je čudom ostao živ, čudo ga je sačuvalo. Dobro je da je to čudo sačuvalo i Fica. To je sve ludilo satanizacije koju sprovode svakog dana i u kojoj postoji samo jedna dozvoljena istina i gdje niko nema pravo na drugačije mišljenje“, kazao je Vučić.

Poručio je da istina „ne može biti ućutkana“.

„Kao što hoćemo da živimo u svojoj slobodnoj zemlji, ne zamjeramo se nikom samo nismo tako ni ludi ni glupi kao što mislite“, kazao je Vučić.

Podsjetimo, na bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa juče je na mitingu u saveznoj državi Pensilvaniji pokušan atentat, a Tramp, koji je ranjen u uvo se osjeća dobro, prema izvještajima tajne službe.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније