Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

03. 09. 2024. 16:00 >> 16:13

“NADLEŽNI DA HITNO REAGUJU”

Mandić najoštrije osudio napad na radnika Morskog dobra

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić najoštrije je osudio jučerašnji fizički napad na radnika JP Morsko dobro u Lepetanima.

Podsjetimo, tivatska policija uhapsila je ukrajinske državljane M.S. (61) i K.C. (23) koji su u Lepetanima napali zaposlenog na trajektu Morskog dobra. Policija traga za još dvije osobe.

“Zahtijevam da nadležne institucije hitno reaguju kada je u pitanju ovaj slučaj, kako bi se svi vinovnici ovog gnusnog čina najoštrije kaznili. Ovaj napad se mora tretirati sa najvećim stepenom ozbiljnosti, jer nam bezbjednost građana Crne Gore mora biti na prvom mjestu”, poručio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније