Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

03. 09. 2024. 18:00 >> 18:02
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Radoviću bronza u Parizu

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 3. septembar.

Tokom prethodne sedmice (24. - 30.08.2024.) registrovana su dva nova slučaja obolijevanja od morbila, čime je broj ukupno registrovanih slučajeva u Crnoj Gori tokom posljednjih pet mjeseci porastao na 21. Jedan je registovan u Rožajama a drugi u Budvi, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

U podgoričkom Odjeljenju bezbjednosti od 1. januara ukupno je zabilježeno 914 predmeta vezanih za nasilje u porodici, saopštio je šef Jedinice kriminalističke policije za suzbijanje nasilja u porodici Rade Stijović.

Nikšićka policija uhapsila je sinoć dvije muške osobe iz tog grada I.P i R.R. zbog sumnje da su iz poluautomatske puške tzv “papovke” ispalili više hitaca na objekat benzinske pumpe vlasnika M.Z. u blizini gradskog parka, nezvanično saznaje Portal RTCG. 

Nelegalni kamioni građe eksploatišu građu sa planine Jelovice svakodnevno bez ikakve kontrole, a šteta na dnevnom nivou je do 10.000 eura, kazao je u emisiji "Link" na radiju Crne Gore vd direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore Miloš Rajković.

Nakon što je juče osigurao bronzanu medalju, stonotenioser Filip Radović danas ipak nije mogao i korak dalje - poražen je u polufinalu na Paraolimpijskim igrama u Parizu, bolji je bio momak koji potiče iz zemlje koja je kolijevka ovog sporta, iz Kine, Lian Hao u četiri seta - 3:1 (11:8, 5:11, 11:6, 11:9).

Najmanje 12 migranata poginulo je nakon što se brod u kom su bili prevrnuo na putu preko kanala Lamanš iz Francuske u Veliku Britaniju, pišu mediji. U toku je operacija spasavanja više od 50 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније