Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

03. 09. 2024. 11:28 >> 11:35
Čitaj mi:

u podgorici

Demoliran automobil odborničke kandidatkinje DPS-a

Automobil odborničke kandidatkinje Demokratske partije socijalista (DPS) sa liste ,,I riječju i djelom!” Ksenije Aranitović sinoć je demoliran u Podgorici nakon koncerta u ovom gradu, tvrde iz ove partije.

Kako su kazali, osnovano sumnjaju da je napad politički motivisan, a čitav slučaj prijavljen je Upravi policije.

"Očigledno je da je nekom zasmetala činjenica što se bliže izvjesne političke promjene u Glavnom gradu te pokušava na ovaj način zastrašiti predstavnike i predstavnice sa naše liste", poručuju iz ove partije.

Od nadležnih državnih organa očekuju da slučaj riješe u najskorijem roku.

"DPS će sama pružiti zaštitu svojim članovima i članicama i omogućiti punu slobodu političkog angažmana", zaključuju u DPS-u. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније