Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.B. [ Portal RTCG ]

03. 09. 2024. 11:40 >> 11:41
Čitaj mi:

PREUSMJEREN NOVAC

ZZZCG pomaže nezaposlenima da pokrenu sopstveni biznis

Zavod za zapošljavanje Crne Gore odlučio je da preusmjeri dodatnih 250 hiljada eura u Program “Podsticaji za samozapošljavanje”, čime je ukupan fond za ovu godinu povećan na 750 hiljada eura.

Ova odluka potvrđena je na današnjoj sjednici Upravnog odbora ZZZCG, kojom je predsjedavao Aleksandar Šipčić.

Kako je saopšteno iz ZZZCG, dodatna sredstva omogućiće da najmanje 75 nezaposlenih lica pokrenu sopstveni biznis, umjesto prvobitno planiranih 50.

Preusmjerenje sredstava izvršeno je iz postojećih potprograma "Obrazovanje i osposobljavanje odraslih" i "Pasivne mjere tržišta rada", s ciljem da se podrži veći broj nezaposlenih koji žele da započnu sopstveni posao.

Podsjećamo, konkurs za ovaj program već je raspisan, a prijave su u toku.

Zavod za zapošljavanje pozvao je sve nezaposlene osobe koje imaju poslovne ideje i žele da se samozaposle, da iskoriste ovu priliku i prijave se na konkurs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније