Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

04. 08. 2024. 15:44 >> 15:44

Boris Pejović

Pejović čestitao Dan opštine Petnjica

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović saopštio je da sa velikim ponosom  upućuje srdačne čestitke povodom Dana opštine Petnjica.

"Iako nisam rođen u vašem kraju, kao potpredsjednik Skupštine Crne Gore i građanin naše divne države, osjećam duboko poštovanje i povezanost sa vašom zajednicom. Petnjica i cijelo područje Bihora, sa svojom bogatom istorijom, kulturom i tradicijom, predstavljaju istinski biser Crne Gore. Vaša opština je primjer kako se kroz zajedništvo, rad i posvećenost mogu postići veliki uspjesi," rekao je Pejović. "Kroz vaš trud i zalaganje, Petnjica postaje sve bolji i ljepši dom za sve njene građane."

Pejović je izrazio uvjerenje da će opština Petnjica nastaviti da se razvija i napreduje, čuvajući pritom svoje autentične vrijednosti i nasljeđe.

"Ovo je prilika da se kako vi na lokalnom, tako i mi na državnom nivou, predano posvetimo razvoju Petnjice, ali i da se okrenemo budućnosti sa optimizmom i vjerom u bolje sjutra," istakao je.

Zaključujući svoje obraćanje, Pejović je poželio građanima Petnjice mnogo uspjeha u daljem radu, zdravlja, sreće i blagostanja.

"Neka vam Dan opštine bude ispunjen radošću, zajedništvom i ponosom na sve što ste postigli i što ćete tek postići," poručio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније