Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

N1 [ R.B. ]

04. 08. 2024. 17:14 >> 17:22

ZAHVAĆENE ŠUME

Požari i dalje bukte u Dalmaciji

Gašenje požara koji danima bukte u Dalmaciji još traje, javljaju hrvatski mediji.

Požar Skradin – Ićevo, kojim su zahvaćeni nisko rastinje i borova šuma na površini od 1.700 hektara lokalizovan je u subotu ujutru.

U gašenju požara učestvovalo je ukupno 76 vatrogasaca sa 24 vozila s područja Županije, kao i IVP Šibenik i vanredne dislokacije iz Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije.

U subotu uveče izbio je požar na otvorenom prostoru na području Rupe, Laškovica.

Požarom je bila zahvaćena trava, nisko rastinje na površini od četvrt hektara, intervensalo je devet vatrogasaca s tri vatrogasna vozila, a požar je ugašen oko 21:40.

Požar je izbio i na području Tučepa i kod Trogira gdje je kod Vrsina zahvaćena je trava, nisko rastinje i zimzelena šuma na površini od 1,34 hektara. Taj požar je trenutno pod kontrolom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније