Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Politika [ R.B. ]

04. 08. 2024. 16:46 >> 16:46

"SJAJAN DOGOVOR"

Tramp: Putin mnogo bolje prošao u razmjeni zatvorenika

Bivši predsjednik SAD i kandidat Republikanske stranke na predstojećim predsjedničkim izborima u toj zemlji Donald Tramp poručio je da je ruski predsjednik Vladimir Putin napravio ''sjajan dogovor'' prilikom razmjene zatvorenika ranije ove sedmice, ocijenjujući da je ruski lider bolje prošao u razmjeni.

''Želio bih da čestitam Vladimiru Putinu što je napravio još jedan sjajan posao. Jeste li videli dogovor koji smo sklopili? Vratili smo naše ljude, ali napravili smo užasan posao'', rekao je Tramp tokom obraćanja na predizbornom skupu u Atlanti.

On je istakao da je SAD u sklopu sporazuma oslobodila ''neke od najvećih ubica'' na svijetu.

''Lijepo je reći da smo ih (zatvorenike iz Rusije) vratili, ali da li to predstavlja loš presedan?'', rekao je Tramp.

Dvadeset šest ljudi iz zatvora u sedam različitih zemalja, uključujući SAD i Rusiju, razmijenjeno je ove sedmice.

Među njima su bili i novinar Volstrit džornala Evan Gerškovič i američki marinac Pol Vilan, koji su bili zatvoreni u Rusiji, kao i Rus Vadim Krasikov, koji je osuđen u Njemačkoj 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније