Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

26. 07. 2024. 19:16 >> 20:35
2
Čitaj mi:

UROŠEVIĆ

Ulaganja u Željezaru preko 44 miliona eura u narednih šest godina

Zaposleni u Željezari vrlo brzo će osjetiti benefite ugovora koji je danas potpisala Elektroprivreda Crne Gore sa švajcarskom kompanijom „8B Capital“, o zakupu proizvodnih pogona nikšićke Željezare, Kovačnice i Čeličane. Siguran sam da ćemo u roku koji je predviđen svjedočiti značajnim poslovnim rezultatima i da će to biti pokretačka snaga za napredak Elektroprivrede i ekonomije naše države, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Uglješa Urošević.

Kazao je da će u Željezari nastaviti da funkcionišu određeni procesi poput izrade konstrukcija, a moguće je, dodaje, da se brzo krene i sa projektom energetske efikasnosti, bravarije. Takođe je u planu i izrada betonskih stubova, dodao je on.

"Značajno je naglasiti da Ugovor obavezuje kompaniju „8B Capital“ da u roku od godinu, od datuma potpisivanja, u pokretanje proizvodnje uloži 7,75 miliona eura, dok će za pet godina uložiti 36,85 miliona eura. Željezara je bila simbol Nikšića i kao takva da će i ostati, zato sa puno optimizma i Nikšićani i cijela Crna Gora očekuju da ovo bude uspješna i dugoročna saradnja", zaključio je Urošević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније