Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

  M.L.B.

26. 07. 2024. 18:57 >> 19:09
Čitaj mi:

očekuju odličan rezultat

Albanski forum izlazi na podgoričke izbore

Albanski forum saopštio je da će učestvovati na vanrednim lokalnim izborima u Glavnom gradu, koji će biti održani na jesen.

“Kao ozbiljna i odgovorna politička grupacija, bićemo prisutni u svakom selu, u svakom gradu i u svakoj opštini u kojoj živi albanski narod. Učestvovaćemo na izborima, da promovišemo i štitimo Ustavom zagarantovana prava našeg naroda, da unapređujemo i jačamo ekonomski položaj Albanaca, a kroz princip afirmativne akcije sigurni smo da ćemo postići odličan rezultat, uz dostojno predstavljanje naših budućih odbornika u Skupštini Glavnog grada”, poručuju iz Albanskog foruma.

Kako kažu, to dokazuju i osiguravaju rezultati posljednjih parlamentarnih izbora u Glavnom gradu, gdje je ta lista uvijek bila temelj albanske zastupljenosti.

“Odlučno, autentično i evropski predstavljaćemo albanski narod u Skupštini Glavnog grada, jer naši sunarodnici koji žive u Podgorici zaslužuju političke predstavnike koji će se svuda i u svako doba boriti za njihov ekonomski razvoj i procvat životnog standarda. Našim zalaganjem i angažovanjem, albanski jezik će se čuti i u Skupštini Glavnog grada i albanski narod će postati snažan faktor odlučivanja u svim budućim lokalnim vlastima”, zaključuje se u saopštenju Albanskog foruma.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније