Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milena Stanojević/M.M.

26. 07. 2024. 19:24 >> 19:37
Čitaj mi:

nema ugroženih objekata

Video: Požar između Cetinja i Budve, područje nepristupačno

Veliki požar bukti na nepristupačnom terenu između Cetinja i Budve. Načelnik službe zaštite i spašavanja prijestonice Miloš Ćećanović saopštio nam je da je situacija izuzetno teška i da se požar širi, ali da na tom području nema ugroženih objekata, te da jedino kiša može da ugasi ovaj požar.

Ekipa koju je činilo sedam vatrogasaca helikopterom se spustila na područje gdje bukti požar koje je veoma nepristupačno, ali su zbog veoma loših uslova na terenu bili prinuđeni da se vrate.

"Jedino što nakon današnje akcije možemo da uradimo je da čekamo da požar pređe granice naše opštine i bude moguće da mu priđemo sa zemlje. Nažalost današnja akcija i pored velike želje nije imala očekivane rezultate jer se radi o veoma nepristupačnom terenu", rekao je Ćećanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније