Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

08. 06. 2024. 12:45 >> 12:45
1
Čitaj mi:

ODGOVOR PES-u

URA: Strah od "superfinala" pokrenuo lavinu napada na Abazovića

Građanski pokret URA optužio je Pokret Evropa sad da je, kako kažu, otvoreno stao u zaštitu klana “Grand”.

"Odavno smo najavili da kriminalne strukture pripremanju svog novog "konja za trku", a ovih dana se ta teza ispostavlja u potpunosti tačnom. Ko je u to mogao da posumnja nakon što je Zoran Lazović javno podržao formiranje Spajićeve vlade? Danas su se u potpunosti razotkili nakon što je i više nego očigledno da se saopštenja Pokreta Evropa sad pripremaju u propagandno-medijskoj kuhinji najjačih kriminalnih strukura u Evropi", istakli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na današnje navode Pokreta Evropa sad.

Kažu da se PES više ne sakriva i da je klan 'Grand' u potpunosti preuzeo kontrolu nad njima, a da im saopštenja liče na medijski tim koji je preuzeo Duško Golubović.

Iz URE navode da Spajić i njegove kolege nastavljaju tamo gdje su gazde stale i da su očito poremećeni zajednički interesi, kriminalne aktivnosti, poput šverca cigareta, ali i "uklanjanje" svih onih koji smetaju u izvršavanju istih.

,,U strahu od ishoda 'superfinala', ujedinjeni oko odbrane lika i djela svog krovnog političko-kriminalnog šefa, PES je otvoreno stao u zaštitu klana 'Grand'", naglašavaju iz URE.

Iz URE dodaju da je očito da su novu "Grand" koaliciju zaboljeli nedavno objavljeni rezultati od strane organa Vlade Crne Gore, Direkcije za carinski sistem, koji svjedoče o rezultatima rada Abazovića na zaustavljanju višedecenijskog šverca cigareta preko Crne Gore, gdje je naša država od akciza na duvanske proizvode ostvarila rekordan prihod od 100 miliona eura, a šverc gotovo u potpunosti nestao.

”Pripremite se za "šemu broj 2", vjerovatno će vas dobro zaboljeti”, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније