Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Prva TV

22. 06. 2024. 21:45 >> 21:47
4

INICIJATIVA ZA RAZRJEŠENJE

Kovačević: Vlast u Nikšiću ne zavisi od jednog odbornika GP URA

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević saopštio je da ne zna zašto su iz GA URA "podlegli pritisku i imaju li neke druge interese i razloge" kada su danas predali inicijativu za njegovo razrješenje.

 "Zvaću u ponedjeljak njihovog predsjednika opštinskog odbora da mi objasni, jer iz natpisa u medijima nijesam shvatio razloge. Šta ih je motivisalo da povjeruju u kampanju DPS-a, na njima je da odgovaraju. Ali, vlast u Nikšiću ne zavisi od jednog odbornika GP URA", rekao je Kovačević na Prvoj televiziji. 

Ocijenio  je da je prethodnih dana izvršeno nasilje "nad onim što je kazao tokom obilježavanja godišnjice bitke na Grahovcu".

"Niko nije na ispravan način interpretirao ono što sam ja rekao. Izvršeno je nasilje nad onim što sam rekao i pokušali su da nanesu političku štetu meni i političkoj stranci kojoj pripadam" istakao je Kovačević.

Podsjetimo, on je tokom godišnjice bitke na Grahovcu kazao "ako neko neće da budemo braća, ako neko hoće više da ličimo na Turke, onda ćemo bogami u budućnosti prema njima postupati kao prema Turcima".

Tvrdi da nije pomenuo u negativnom kontekstu bilo kakav narod, već da je u pozitivnom kontekstu pominjao Crnogorce i Hercegovce.

"U mom govoru nema nikakvog poziva na nasilje", dodao je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније