Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

19. 06. 2024. 12:10 >> 12:10
2

GP URA

"Ne budite kukavice, pozovite i Abazovića na kontrolno saslušanje"

Građanski pokret URA je u cilju transparentnosti principijelno uvijek bio za to da se održi kontrolno saslušanje na Odboru za bezbjednost i odbranu bilo kog javnog funkcionera, počev od naših pa nadalje. Tako su se nebrojano puta na kontrolnom saslušanju u prethodnom mandatu Skupštine Crne Gore, između ostalih i na naš zahtjev, našli kao tadašnji premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, saopšteno je iz te partije.

Kako su naveli, podržavaju da se održi kontrolno saslušanje specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića pred Odborom za bezbjednost i odbranu povodom transkripata sa Skaj aplikacije vezanih za šverc cigareta.

“Ali pozivamo sve partije u Skupštini Crne Gore da ne budu kukavice, već da i Dritana Abazovića, kao nekoga ko je u prethodnom periodu obavljao funkcije potpredsjednika Vlade i premijera, pozovu takođe na kontrolno saslušanje. Građani zaslužuju da čuju istinu”, zaključuju iz GP URA.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније