Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 06. 2024. 15:33 >> 19:43
2

RTCG I DALJE LIDER PO GLEDANOSTI

Jutarnji program i Euro 2024 drže primat

Jutarnji program Televizije Crne Gore "Dobro jutro Crna Goro" najgledaniji je u tom dijelu dana. Udio u gledanosti oko 20 odsto veći je od prvog sljedeceg konkurenta, pokazuju podaci Telekoma. Prethodni period rasta Javnog servisa intenziviran je u junu. Naš Jutarnji program je nagledaniji, a Euro 2024 obara rekorde.

Televizija Crne Gore (kombinovano Prvi i Drugi) u programu posvećenom Euru 2024 konstantno drži primat od 15 do 23.30 sati.

Prosječni udio u gledanosti u prajm tajmu stiže do preko 63 odsto, odnosno oko više od 150 hiljada gledalaca, uz doseg od oko 250 hiljada gledalaca.

Emisija Euroforija od 20.00 do 20.45 najgledaniji je program u tom terminu na crnogorskim televizijama sa šerom od više od 21 odsto od 15. kada je počeo EURO, sa trendom rasta.

Jutranji od početka mjeseca, kontinuirano je nagledaniji program.

Nakon sto je RTCG postao medij kojem se najviše vjeruje, i gledanost i rast povjerenja imaju jasne trendove. Gledanost Prvog programa od septembra 2021. godine do marta ove godine veća je za 17,5 odsto, Drugog za čak 100 odsto. Dnevnik u istom periodu bilježi rast gledanosti od 21 odsto. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније