Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

23. 06. 2024. 19:11 >> 19:11

6 U 6

Vijesti koje su obilježile dan: Optužnica protiv Balkanskog kartela

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 22. jun.

Balkanski kartel optužen u Srbiji. Kupovinu kokaina koja je 2020. zaplijenjena na Arubi, prema tvrdnjama srpskog Tužilaštva organizovao je prvookrivljeni Miroslav Starčević. Kokain ne kupuje samo za sebe. U poslu su i vođa kavačkog klana Radoje Zvicer koji od Starčevića, kako tvrdi Tužilaštvo Srbije naručuje tonu kokaina.

Električne trotinete u Crnoj Gori voze svi, i mlađi i stariji, pa tako često vidimo i djecu za ovim vozilima. Još uvijek ne postoje pravila kuda mogu da se voze, a nije određeno ni koje starosne dobi mogu upravljati električnim trotinetom. Opasnost vreba onda kada se ova nečujna vozila nađu na kolovozu među automobilima i drugim motornim vozilima, a naročito ako njima upravljaju maloljetnici. 

Posljednjim kolom grupe A kreće da se "razmotava klupko" Evropskog fudbalskog prvenstva, nakon kojeg ćemo da znamo koje ekipe idu u nokaut fazu, a koje će da bukiraju letove za povratak kući.Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Pljevalja, ali i helikopteri Vojske Crne Gore gase požar na brdu Golubinja iznad tog grada. Gori gusta četinarska i listopadna šuma na nepristupačnom, strmom terenu.Ronioci Regionalnog centra iz Bijele tragaju za tijelom stranog državljanina koji se utopio u rijeci Zeti kod Rogama, saopšteno je portalu RTCG iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.Kompanija “Skyscrapers Construction Srbija“ objavila je prije dvije godine video koji pokazuje kako bi trebalo da izgleda buduća dionica auto-puta od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom. Auto-put će prolaziti trasom Požega – Arilje – Ivanjica – Boljare u dužini od oko 106 kilometara. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније