Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

M.M.Lj.

22. 05. 2024. 16:26 >> 16:26

URA

Pejović: Budvi potreban Sekretarijat za sport

Kandidat za odbornika sa liste "URA - dr Dritan Abazović - DRUGAČIJE!" Vanja Pejović saopštio je da će formiranjem Sekretarijata za sport ta partija ako osvoji vlast, olakšati funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi.

"Budva je jedna od rijetkih opština u Crnoj Gori koja može da se pohvali sa sportskom tradicijom dužom od jednog vijeka. Geografska pozicija i mediteranska klima naš grad čine idealnim za bavljenje sportom i rekreacijom tokom čitave godine”, saopštio je Pejović.

Kako je istakao, budvanska URA se zalaže za valorizovanje bogatih prirodnih resursa u svrhu sporta kroz izgradnju novih sportskih terena, igrališta, teretana na otvorenom, hajking staza, rekonstrukciju postojećih objekata koji su u lošem stanju sa akcentom na gradski bazen na Pizani i Mediteranski sportski centar.

"Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi i stvoriti ambijent u kojem se klubovi efikasnije razvijaju i lakše postižu rezultate. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu daćemo zamah i glavnoj privrednoj grani - turizmu, stvaranjem uslova za popunjavanje kapaciteta u predsezoni i postsezoni. Pokažimo 26. maja glasanjem za broj 7 da Budva zaslužuje DRUGAČIJE″, zaključio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније