Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

12. 08. 2024. 17:34 >> 17:34

ZA NABAVKU PREKO MILION EURA

Uskoro 21 novo vozilo za prevoz učenika

Nakon odluke Državne komisije sa kontrolu postupaka javnih nabavki, Uprava za imovinu potpisala je Ugovor o javnoj nabavci, dok je Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija potpisalo Ugovor o plaćanju po javnoj nabavci za nabavku 21 vozila kapaciteta 12 +1 sjedista za potrebe prevoza učenika u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, ova nabavka se realizuje putem finansijskog lizinga na period od pet godina, dok je njena ukupna vrijednost 1.116.000 eura.

Ugovor je sa kompanijom Osmanagić d.o.o potpisala je ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović i tom prilikom izrazila zadovoljstvo što će skoro u potpunosti biti riješen jedan od velikih problema kada je u pitanju ne samo prevoz, već i bezbjednost učenika, posebno na sjeveru i u ruralnim područjima Crne Gore.

Kompanija Osmanagić d.o.o. je iskazala spremnost da dodatnim angažovanjem vozila budu predata školama na upotrebu u što skorijem roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније