Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

12. 08. 2024. 19:26 >> 19:27
Čitaj mi:

AMERIČKI LIDER

Tramp: Nacija nam je u opadanju, a ekonomija uništena

Bivši američki predsjednik i kandidat republikanaca na predstojećim izborima u SAD Donald Tramp, ponovo je tvitovao na platformi X, što mu je drugi tvit poslije dužeg odsustva sa te mreže.

„Da li vam je bolje sada, nego kada sam ja bio predsjednik? Naša ekonomija je uništena. Naše granice su obrisane. Mi smo nacija u opadanju. Načinimo američki san dostupnim ponovo. Načinimo Ameriku ponovo bezbjednom. Načinimo Ameriku velikom ponovo“, naveo je Tramp.

Podsjetimo, u januaru 2021. godine, nakon nemira na Kapitolu hilu u Vašingtonu, Trampu je blokiran nalog na Tviteru.

Kompanija je tada saopštila da se Trampu trajno suspenduje nalog zbog prijetnje daljim nasiljem i u skladu sa odlukama drugih platformi poput Fejsbuka.

Ubrzo nakon što je Ilon Mask preuzeo Tviter krajem 2022. godine, Trampov nalog je reaktiviran, međutim, od tada je Trump počeo da koristi svoju platformu Truth Social.

On je postavio samo jedan post otkako je njegov nalog ponovo aktiviran do danas.

Prvi današnji tvit mu je bio predizborni klip.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније