Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

12. 08. 2024. 11:02 >> 11:02
Čitaj mi:

bar

Obezbijeđen novac za učešće učenika i nastavnika na Robo kampu u Mađarskoj

Šest učenika i dva metnora iz Bara učestvovaće na Robo kampu koji se održava u Miškolcu u Mađarskoj, saopšten je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI). Novac je, kako su kazali, obezbjeđen u saradnji Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Opštine Bar.

"Učenici OŠ ,'Kekec' i 'Anto Đedović', Stefan Đurišić, Stefan Savićević, Milica Raković, Mihail Nikolajev, Mila Lalević i Alexander Okulov pripremaju se za Međunarodno robotičko takmičenje koje će se krajem oktobra održati u Izmiru, Turska, kako bi stekli iskustvo i što bolje se spremili za ovo prestižno takmičenje", kazali suiz MPNI.

Napominju da su barski robotičari državni prvaci u VRO robotičkoj ligi u junior i elementranoj kategoriji.

U pratnji učenika su nastavnice Vera Radović-Pješčić i Vesna Čabarkapa, njihove mentorke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније