Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

RTCG

12. 08. 2024. 19:57 >> 19:57

PROSJEČAN ŠER 44%

Olimpijada pomjerila granice gledanosti Javnog servisa

Prosječni udio u gledanosti tri programa Javnog servisa od početka olimpijskih igara zaključno sa petkom iznosio je 44,25 % pokazuju podaci Telekoma i Ipsosa.

Od toga uz RTCG1 bilo je prosječno 17,68 odsto gledalaca, RTCG2 19,32% i uz treći program 7,25%.

Značajan udio u ukupnoj gledanosti su imali upravo prenosi sportskih događaja iz Pariza.

Među njima se posebno ističu utakmice vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Uz “ajkule” na pet utakmica je posječno bilo gotovo 37 odsto gledalaca. Tu je i finale u muškom tenisu između Đokovića i Alkaraza sa prosječnom gledanošću od oko 58 odsto dok je sami finiš duela pratilo gotovo 70 odsto gledalaca.

Veliko interesovanje gledalaca imalo je i polufinale u košarci između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, tu utakmicu je u prosjeku gledalo gotovo 50 odsto gledalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније