Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Saša Samardžić [ Radio Crne Gore ]

12. 08. 2024. 15:59 >> 16:28
Čitaj mi:

AKTIVNI POŽARI

Bukti u Lješanskoj nahiji, u Tuzima ugrožene kuće

Na teritoriji Podgorice aktuelan je požar u Lješanskoj nahiji koji je buknuo sinoć., a na Cetinju su aktivni požari u Markovini i u Češljarima.

Aktivan je požar i u opštini Tuzi gdje se vatra spušta blizu željezničke stanice, saopštio je komandir Službe zaštite i spašavanja Podgorice Zdravko Blečić.

"Potvrđeno je da su požari aktivni između sela Čepetići, Orasi i Progonovići. Druga lokacija je pod opštinom Tuzi: jedna strana požara je kod željezničke stanice, a druga strana požara je kod sela Skorać. Tamo su neke kuće ugrožene", saopštio je Blečić. 

Komandir Službe zaštite i spašavanja Cetinja Miloš Ćećanović saopštio je za Radio Crne Gore da su aktivni požari u Češljarima i Markovini.

"Ekipa je bila sinoć skoro čitavu noć na terenu. Nismo mogli ništa da uradimo jer je nepristupačan teren. Angažovali smo jutros avion koji nam je dosta pomogao i koji je spriječio da se požar širi", kazao je Čećanović. 

Reporter RTCG javlja i da je aktivan požar u naselju Srpska u Podgorici.

Požar se rasplamsao u blizini radarske stanice za potrebe kontrole letenja Srbije i Crne Gore.

Video: Marko Terzić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније