Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

23. 07. 2024. 14:44 >> 14:44

DIJANA STANIŠIĆ

Policijska službenica osvojila prvo mjesto na takmičenju u Hrvatskoj

Službenica Sektora policije posebne namjene Dijana Stanišić, osvojila je prvo mjesto na međunarodnoj kvalifikacionoj trci sa preprekama "Spartan Race" održanoj 20. jula 2024. godine, u mjestu Sveta nedelja, Orašje, Republika Hrvatska.

Kako navode u Upravi policije, službenica Dijana Stanišić se na zahtjevnoj stazi dužine 21 km sa 30 prepreka, u konkurenciji od 500 žena, osvajanjem prvog mjesta, kvalifikovala za učešće na evropskim i svjetskim prvenstvima ovog tipa koja okupljaju najbolje atletičare iz svijeta.

"Učešće na takmičenjima ove vrste kao i postignuti rezultati službenika Uprave policije doprinose kreiranju pozitivnog imidža institucije i zemlje u inostranstvu", poručuju u Upravi policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније