Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Skaj njuz ]

23. 07. 2024. 16:44 >> 17:21
Čitaj mi:

NAKON ATENTATA NA TRAMPA

Direktorka američke Tajne službe podnijela ostavku

Direktorka američke Tajne službe Kimberli Čitl danas je podnijela ostavku, javlja Skaj njuz.

Čitl je priznala juče tokom svjedočenja u Kongresu, da ona i njena agencija nisu uspjeli u misiji da zaštite republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trampa od atentata na mitingu u Pensilvaniji 13. jula.

Tada je odbila da podnese ostavku.

"Misija Tajne službe je da štiti lidere naše nacije. U tome nismo uspjeli 13. jula. Kao direktorka američke Tajne službe, preuzimam odgovornost za bilo koje bezbjednosne propuste. Atentat na bivšeg predsjednika Donalda Trampa 13. jula je najznačajniji operativni propust u Tajnoj službi poslednjih decenija", rekla je Čitl pred Odborom Predstavničkog doma za nadzor vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније