Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

23. 07. 2024. 14:48 >> 14:56

SDP

Balota: Bošnjačka stranka postaje marioneta DF-a

Bošnjačka stranka ne može da predstavlja sve Bošnjake i nikada nije, istakao je generalni sekretar SDP Adis Balota.

Prema njegovim riječima, u novembru ističe zakonski rok za funkcionere BS koji primaju 12 plata, pa je potrebno da se ljudi zaposle.

“BS može da predstavija 21.423 glasača i nikoga više! Teza da BS zastupa nacionalne interese Bošnjaka je manipulatorska i štetna. BS postaje marioneta DF, i koalicioni partner Marka Kovačevića i Daria Vraneša. BS je izabrala da se između majki Srebrnice i Mandića, nakloni Dodikovoj Crnoj Gori”, navodi Balota.

BS je, dodaje, izabrala Vladu u kojoj nema Crnogoraca.

“Da li ste gospodo iz BS svjesni postupaka? Sjetite se SDP i LSCG koji su 1991. godine stali u zaštitu nacionalnih manjina u Crnoj Gori, bez obzira na cijenu”, poručio je Balota.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније