Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

22. 07. 2024. 13:45 >> 13:44
Čitaj mi:

spasila putnika

Air Montenegro izrazio zahvalnost Snežani Magoč

Air Montenegro danas je ugostio Snežanu Magoč, medicinsku sestru na Aerodromu Podgorica, koja je u petak veče tri puta vratila u život putnika te kompanije.

Kako je saopšteno iz kompanije, prilikom susreta, predstavnici Air Montenegra, predsjednik Odbora direktora Tihomir Dragaš i v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović Snežani Magoč, u znak zahvalnosti, uručili su poklon, aranžman za put u Rim za dvije osobe.

"Osobe poput Vas su naši heroji i svi treba da učinimo da se takve osobe istaknu i nagrade. Izuzetno smo zahvalni i ponosni na Vaš čin i pravovremenu reakciju, a Vaša profesionalnost i stučnost treba da služe za primjer svima", istakao je Tihomir Dragaš.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Air Montenegra Vukadin Stojanović posebno je istakao nemjerljivost Snežaninog čina i značaj koji imaju profesionalci poput nje.

"Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko je važno imati obučeno i predano osoblje, a to je jedan od najvažnijih zadataka kako naše kompanije, tako i kolega sa Aerodroma Crne Gore, a sve u cilju brige o putnicima koji posjećuju našu državu", kazao je v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović.

On je dodao i da je čin spašavanja ljudskog života nemjerljiv poduhvat za koji nije moguće adekvatno izraziti zahvalnost.

"Duboko sam ganuta i ponosna na reagovanje kompletnog tima našeg Aerodroma, na čelu sa šefom smjene Igorom Popovićem. Naglašavam da su sa mnom u reanimaciji učestvovali dr Vido Vujović i koleginica, Seka Radošević koja je prva stigla na lice mjesta. Kao tim smo pokazali da su bezbjednost i sigurnost na Aerodromima Crne Gore u svakom trenutku na najvećem nivou. Takođe, naši transportni radnici i policija su odradili fantastičan posao, a hitna pomoć je jako brzo stigla. Ovaj slučaj je potvrdio da je timski rad neprocjenjivo važan i smatram da smo našim zajedničkim reagovanjem u ovom slučaju svima jasno pokazali da su putnici na podgoričkom aerodromu bezbjedni i sigurni", poručila je Magoč uz iskrenu zahvalnost nacionalnoj avio-kompaniji na današnjem gestu. 

Iz Air Montenegra su podsjetili da je Snežana zaposlena na Aerodromu Podgorica, a iza sebe ima trideset godina radnog iskustva medicinske sestre. Ona je zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji uspjela da spasi život stranom državljaninu, koji je letom te kompanije doputovao iz Istanbula u Crnu Goru.

Tim podgoričke ambulante čine doktori Velimir Rubežić, Vido Vujović, Tatjana Đuričković i Vesna Vulanović, dok su medicinske sestre, uz Snežanu Magoč, još Seka Radošević, Bojana Kopitović, Vesna Suhih, Svetlana Pavićević, kao i medicinski tehničar Vječislav Peličić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније