Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Dženana Kuč, A.B. [ TVCG ]

22. 07. 2024. 19:44 >> 19:48
2
Čitaj mi:

ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BS

"BS počinje saradnju sa PES-om, neosnovane su tvrdnje da smo odmakli od naših principa"

Član predsjedništva Bošnjačke stranke Admir Šahmanović potvrdio je večeras za TVCG da ova partija ulazi u Vladu i da im je u okviru rekonstrukcije pripalo pet ministarstava.

"U pitanju su mjesto potpredsjednika Vlade za vanjsku politiku, ministra vanjskih poslova, ministra za socijalnu brigu, brigu porodici i demografiji, ministra dijaspore, ministra rudarstva, nafte i gasa i ministra za regionalni i institucionalni razvoj i nevladin sektor", pojasnio je Šahmanović. 

Šahmanović je u izjavi za Dnevnik TVCG kazao da se nisu vodili vodili resorima i broju ruku koje će dobiti u Vladi.

"Isključivo smo se vodili našim programom i principima. Odlučili smo da otpočne saradnju sa Pokretom Evropa sad i još jednom smo pokazali povjerenje našem lideru Ervinu Ibrahimoviću. Baziramo se na našem programu i želimo da budemo zalog multikonfesionalne Crne Gore. Osim toga, mi imamo veliku odgovornost prema našem bošnjačkom narodu", poručio je on.

Upitan da prokomentariše navode da je BS skrenuo od svojih programa i principa, Šahmanović je kazao da su u pitanju neosnovane tvrdnje.

"Sve je to u sferi populizma. Nijedna naša odluka nije išla u suprotnosti interesa Crne Gore ", zaključio je Šahmanović. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније