Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

22. 11. 2022. 17:07 >> 19:16

NEVRIJEME

Na Adi Bojani alarmantno, u Novom pumpe ne pomažu

Zbog velikih padavina situacija na Adi Bojani je alarmantna a objekti nudističkog naselja HTP Ulcinjska rivijera su pod vodom. U Herceg Novom pumpe ne pomažu.

Vještački nasipi za odbranu objekata Ulcinjske rivijere od talasa nijesu još završeni iako je Vlada usvojila informaciju o trenutnom stanju i sprovođenju kratkoročnih mjera za Adu početkom novembra.

U opštini Herceg Novi takođe poplave, izlio se potok u Zelenici koji proitiče kroz dio nekadašnjeg PKB-a.

Iz Službe zaštite su za TVCG kazali da čine sve što je u njihoj moći te da su pomogli vlasnicima poslovnih prostora da zaštite objekte vrećama sa pijeskom.

Kako su pojasnili, dotok vode je toliki da pumpe ne pomažu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније