Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

21. 06. 2022. 10:49 >> 10:47
1

U ORGANIZACIJI ADP ZID

RTCG dio programa "Prilike"

RTCG dio je programa Priike, koji impementira ADP- Zid uz podršku UNICEF-a u Crnoj Gori i finansijsku podršku Fondacije TUI Care. Riječ je o projektu koji će pružiti priliku da više od 20 srednjoškolaca stiče praktično znanje i vještine u službama Javnog servisa.

Mladi imaju priliku da praktičnu obuku obavljaju u pravnoj službi, marketing službi, finansijama, redakciji za mlade, redakciji za sport i službi ljudskih resursa.

Srednjoškolci su na ovaj način dobili priliku da daju svoj doprinos i informišu se o poslovima koji se obavljaju unutar RTCG-a, a iskustvo stečeno prilkom obuke podstaći će ih da buduće zanimanje biraju u skladu sa svojim interesovanjima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније