Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

01. 09. 2024. 12:48 >> 12:58
Čitaj mi:

RUSIJA

U olupini helikoptera nađeno 17 tijela, nastavljena potraga za ostalima

Spasioci su locirali helikopter koji je nestao na ruskom dalekom istoku sa 22 ljudi, javili su danas zvaničnici.

Rusko ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je pronađeno 17 tijela i da spasioci nastavljaju da tragaju za ostalim putnicima koji su bili u letjelici.

Pretpostavlja se da su svi koji su bili u letjelici poginuli, javila je ruska novinska agencija RIA novosti, pozivajući se na Ministarstvo za vanredne situacije. Agencija je dodala da je helikopter vjerovatno pao zbog slabe vidljivosti u lošim vremenskim uslovima.

"Olupina helikoptera koji se ranije vodio kao nestao locirana je iz vazduha. Lociran je na nadmorskoj visini od 900 metara na mjestu gdje je posljednji put kontaktiran, javilo je Ministarstvo za vanredne situacije preko Telegrama.

Tri člana posade i 19 putnika bilo je u nestalom helikopteru Mi-8 koji je poletio juče iz baze u blizini vulkana Vačkažec i trebalo da sleti u Nikolajevku, ali mu se izgubio svaki trag.

Loši vremenski uslovi na Kamčatki nijesu juče dozvoljavali da se ruska avijacija uključi u potragu za nestalim helikopterom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније