Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

20. 08. 2024. 10:53 >> 11:31
Čitaj mi:

mijenja sredinu

Marko Kljajević novo pojačanje Džokera

Crnogorski košarkaš, dvadesettrogodišnji Marko Kljajević novi je košarkaš KK Joker iz Sombora. Ugovor je potpisan na godinu.

Doskorašnji igrač KK Podgorice visok 202 cm branio je boje i „Mega Basketa” kao i OKK „Beograd”.

"Srećan sam što sam došao u klub kakav je "Joker". Mislim da smo napravili dobar tim koji ima potencijal da napravi nešto više ove sezone. Što se mene tiče zadovoljan sam sa svim stvarima u klubu i trudiću se da dam svoj maksimum  na svakom treningu i utakmicama", poručio je Kljajević.

Dosadašnji najveći uspjesi su mu šampionska titula ABA lige za igrače do 19 godina i srebrna medalja sa FIBA Evropskog prvenstva za igrače do 16 godina izborena u dresu kadetske reprezentacije Crne Gore.

Košarkaški klub "Joker" iz Sombora novu sezonu 2024/25. pod palicom trenera Željka Lukajića nastavlja saradnju sa novim rosterom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније