Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

20. 08. 2024. 21:50 >> 21:50

igrač valensije

Liverpul blizu dovođenja gruzijskog golmana Mamardašvilija

Fudbalski klub Liverpul blizu je dovođenja golmana Giorgija Mamardašvilija iz Valensije.

Kako je danas prenio Skaj, Liverpul je ponudio početnih 30 miliona eura i još pet miliona kroz bonuse za gruzijskog golmana, koji bi vjerovatno ostao na pozajmici u Valensiji do kraja sezone.

Skaj je prenio da je u sklopu pregovora prošle sedmice bilo i to da Mamardašvili ode na pozajmicu u Bornmut, ali je 23-godišnji golman izrazio želju da ostane u španskom klubu do kraja sezone.

Prema saznanjima Skaja, potencijalno dovođenje Mamardašvilija nema nikakvog uticaja na trenutnu situaciju sa golmanima na Enfildu.

Prvi golman ostaće Alison Beker, ali uprava Liverpula razmišlja o ostalim golmanima za dan kada Brazilac odluči da napusti klub ili završi karijeru, a Mamardašvili je neko za koga vjeruju da ima veliki potencijal.

Rezervni golman je Kejvin Keleher.

Mamardašvili je bio jedan od najboljih igrača na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta i pomogao je Gruziji da se, prvi put u istoriji, plasira u osminu finala.

On je na ljeto 2021. godine iz Dinamo Tbilisija prešao u Valensiju, za koju je odigrao 100 utakmica i u 31 meču sačuvao svoju mrežu.

Ako transfer uspije, to će biti prvo pojačanje Liverpula od dolaska novog trenera Arnea Slota i sportskog direktora Ričarda Hjuza.

U Liverpulu su vjerovali da su blizu dovođenja Martina Subimendija iz Real Sosijedada, ali se on predomislio i odlučio da ostane u španskom klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније