Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

20. 08. 2024. 16:34 >> 16:34
Čitaj mi:

CRNOGORSKA KOŠARKAŠICA

Kovačević: Sada kada je prošlo uzbuđenje da nastavimo kao u prvoj utakmici

Bojana Kovačević je bila jedna od najboljih igračica u crnogorskoj reprezentaciji koja je jutros rano po našem vremenu savladala Novi Zeland u predkvalifikacionom turniru za Mundobasket u Parizu.

Krilni centar belgijskog Mehelena je meč završila sa 18 poena (4/7 za tri), sedam skokova i četiri asistencije za ukupan indeks 22.

"Jako važna pobjeda za nas na otvaranju turira. Mislim da smo se dobro spremile za ovu utakmicu. Sada kada je prošlo prvo uzbuđenje treba da nastavimo kao u ovoj utakmici", kazala je naša košarkašica.

Iduća prepreka za djevojke Jelene Škerović je Mozambik, koji iako je bio favorit je poražen na kraju od Meksika, domaćina turnira, u prvom kolu 71:65.

"Očekivala sam da će Mozambik da dobije, jer su bili favoriti u toj utakmici. Gledale smo meč, danas imamo vremena da spremimo utakmicu. To je potpuno drugačiji stil od Novog Zelanda pa ćemo morati da se pripremimo na drugu način", kazala je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније