Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

20. 08. 2024. 10:39 >> 10:41
1

brazil serija a

Pogledajte gol godine u Brazilu

Kruzeiro je remizirao sa Vitorijom 2:2 u 23. kola brazilske Serije A, ali meč se neće pamtiti po rezultatu već po spektakularnom pogotku domaćeg centarfora Alerandra.

Naime, mladi napadač je postigao gol sezone u Brazilu i vjerovatno ušao u krug najužih kandidata za nagradu “Puškaš” koju FIFA dodjeljuje za najljepši gol godine.

Vitorija je protiv gostiju iz Belo Orizontea povela golom Osvalda iz penala u 25. minutu, a četiri minuta kasnije je uslijedio najljepši detalj meča.

Gostujući štoper Žoao Marselo je slabo reagovao na centaršut sa desnog krila i izbio loptu iznad sebe, a Alerandro se majstorski snašao. Okrenuo se, namjestio se i makazicama sa nekih 14 metara postigao spektakularan gol.

Argentinac Dinenjo je golovima u 78. i 84. minutu spasao goste poraza.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније