Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

20. 08. 2024. 13:58 >> 14:02
Čitaj mi:

sukob oko dugovanja

Mbape prijeti tužbom PSŽ - u

Kilijan Mbape zaprijetio je tužbom Pari Sen Žermenu ukoliko mu ne budu isplaćeni bonusi za lojalnost, što mu je ostalo neisplaćeno po ugovoru.

Francuski mediji otkrivaju da Mbape potražuje 55 miliona eura predviđenih ugovorom sa PSŽ, a odnosi se na posljednju trećinu bonusa za potpisivanje ugovora (36 miliona eura bruto) koju je igrač trebalo da dobije u februaru, kao i posljednja tri mjeseca plata iz njegovog ugovora (april, maj, jun), kao i "etički bonus" za ta tri mjeseca.

Mbape se obratio pravnom komitetu Francuske profesionalne fudbalske lige (LFP) i čeka odgovor kako ne bi otišao na sud.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније