Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ rscg ]

20. 08. 2024. 12:43 >> 12:43
Čitaj mi:

svjetsko prvenstvo do 18 godina

Crna Gora ostala bez četvrtfinala na Svjetskom prvenstvu

Kadetkinje nijesu uspjele da izbore plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva za igračice do 18 godina u Kini.

U drugom meču glavne runde, u duelu koji je odlučivao u putniku među osam najboljih na planeti, Srbija je slavila 20:14, pa je naša reprezentacija nakon dvije pobjede i dva remija, doživjela prvi poraz na šampionatu i propustila priliku da dođe do velikog uspjeha.

Napad je bio najveći problem za generaciju koju predvodi trener Tatjana Jeraminok, o čemu svjedoči i broj postignutih golova, pa je poraz bio neminovan i u nastavku takmičenja slijedi razigravanje za plasman od 9. do 12. mjesta.

Prvi protivnik u razigravanju, u četvrtak, biće selekcija Norveške.

Nina Ramusović je bila najefikasnija sa šest golova, dok su dva puta mrežu rivala zatresle Anđela Guberinić, Milka Pavlović i Maja Ceklić.

Odlično su naše djevojke otvorile duel protiv Srbije i povele 2:0 u 3. minutu, ali su do kraja prvog poluvremena postigle samo tri gola.

I u nastavku dosta problema u napadu, pa je Srbija u 40 minutu povela 13:8, što je bio nagovještaj pobjede za plasman u četvrtfinale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније