Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

20. 08. 2024. 21:00 >> 00:11

KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA

Jermenski Noa na korak od istorije

U noći kada su u prvom planu mečevi plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, odigran je i duel plej-ofa za Ligu Konferencija i to između timova koji su svojim plasmanom pokazali da svako ima priliku da se domogne velikog takmičenja.

U prvoj utakmici fudbaleri Noe iz Jermenije bili su ubjedljivi na svom terenu protiv Ružomberoka sa 3:0 (1:0).

Već u 4. minutu poveo je domaći tim, Gregorio je bio strijelac. Praktično sve je bilo riješeno u posljednjih deset minuta, prvo je Manveljan bio siguran sa penala za 2:0 u 81. minutu, dok je Aias u 95. praktično osigurao grupnu fazu.

U prethodnoj fazi Noa je eliminisao AEK, dok je Ružemberok izbacio Hajduk iz Splita.

Tim iz Jermenije bi plasmanom u završnicu Lige konferencija napravio istorijski rezultat i prvi put izborio grupnu fazu nekog UEFA takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније