Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

20. 08. 2024. 08:35 >> 08:37
Čitaj mi:

reakcije nakon meča

Škerović: Čestitke djevojkama, odradile su sve što smo tražili

Oduševile su košarkašice Crne Gore na startu pretkvalifikacija za odlazaka na Svjetsko prvenstvo, ostvarile pobjedu na premijeri protiv Novog Zelanda, vraćale se kad je bilko najpotrebnije, a što je najvažnije ispoštovale svaki dogovor.

Selektorka Crne Gore Jelena Škerović, na kraju meča protiv Novog Zelanda u Meksiku nije krila zadovoljstvo.

"Čestitke djevojkama, odradile su sve što smo tražili. Nije bilo lako, ali smo uspeli da dođemo do pobjede na premijeri, koja mnogo znači, a na ovakvim turnirima i konačna razlika može imati uticaj, tako da moramo biti zadovoljni. Imali smo period u prvom poluvremenu kada smo malo pali fizički, ali i psihički, jer smo u tom momentu promašili baš dosta lakih poena iz kontre. Ali, djevojke su se vratile i sa par izmjena vratili smo se u igru, a onda smo nastavili samo da radimo ono što smo zacrtali", kazala je Škerović.

Slijedi dan pauze, a onda naše košarkašice igraju meč protiv Mozambika, koji je u dramatičnom finišu poražen od Meksika.

"Mozambik smo imali mogućnost da pratimo protiv Meksika i to će nam mnogo značiti u pripremi meča, jer ranije baš nijesmo mogli da nađemo neke informacije o njima. Znamo da su sa novim selektorom, da su oslabljeni jer su došli bez najbolje igračice na poziciji centra, ali sigurno da neće biti lako igrati protiv njih. Ali, zahvaljujući meču protiv Meksika vidjeli smo neke detalje, skautirali smo ih i imamo vremena da se spremimo za njih", dodala je Škerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније