Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

23. 08. 2024. 18:09 >> 18:09

POJAČANJE U VEZNOM REDU

Gvardiola: Povratak Gundogana privilegija za sve nas

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kazao je da je oduševljen time što se Ilkaj Gundogan vratio iz Barselone.

Doskorašnji reprezentativac Njemačke igrao je za Siti od 2016 do 2023. U sezoni 2022/23 bio je kapiten ekipe koja je osvojila triplu krunu, poslije čega je potpisao za "blaugranu".

"To je privilegija za sve nas, čast. Rekao sam u više navrata, ovaj klub je odlično vođen. Ja, kao trener, kao i igrači, moramo da uradimo sve što je dio našeg posla. Ilkaj je imao lijepe riječi o svom iskustvu u Barseloni, a dobro je i igrao protekle sezone. Poznat nam je njegov takmičarski klub. Volim veziste, kao i njegove kvalitete. Može da se prilagodi na dvije do tri pozicije“, rekao je španski stručnjak o Gundoganu i dodao je da je iskustvo 33-godišnjaka, naročito ono u novom-starom timu, prednost za Siti.

Na pitanje da li će u svoje redove vratiti i Rahima Sterlinga, Gvardiola je odgovorio:

"On je igrač Čelsija. Sarađivali smo neko vrijeme, osjećam da smo se dobro razumjeli, kao i sa svim igračima s kojima sam radio. Ipak, on je Čelsijev i želim mu sve najbolje. Da ste me isto pitali za Gundogana dok je igrao za Barselonu, isto bih vam odgovorio.“, istakao je Pep.

Van stroja je Rodri, koji nakon EP i dalje trenira odvojeno.

"Rodri podiže formu, ali i dalje nije trenirao sa ekipom. Možda bude odradio dio današnjeg treninga, ali ne vjerujem da će igrati protiv Ispviča", zaključio je Gvardiola.

Siti dočekuje Ipsvič u subotu od 16 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније