Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

24. 08. 2024. 09:46 >> 09:46

ODBOJKA

Crna Gora sa Češkom uz direktan prenos na TVCG2 i portalu RTCG

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće danas u Kolašinu sa Češkom u utakmici drugog kola kvalifikacione grupe C za Evropsko prvenstvo, a meč naših odbojkaša možete pratiti direktno na Drugom kanalu Javnog servisa i portalu RTCG.

Crnogorski odbojkaši kvalifikacije su počeli porazom u Norveškoj 3:0.

“Poslije prve neuspješne utakmice s Norvežanima sigurno da nije bilo lako, jer smo imali ambiciju kada smo odlazili tamo. Desilo se šta se desilo, iz kože ne možemo iskočiti, morali smo gledati apsolutno pozitivno na cjelokupnu situaciju. Skupili smo se na jednom sastanku, porazgovarali i mogu reći, imali smo jednu pozitivnu reakciju po povratku u Crnu Goru, odradili tri jako kvalitetna treninga i negdje potisnuli to što za nas nije bilo dobro i gledali pozitivno na budući period koji nas očekuje, a to je naredni rival Češka”, kazao je selektor Ivan Joksimović.

Utakmica u Kolašinu počeće u 18 sati.

"Što se tiče Kolašina, to je naša baza, to je naša kuća. U ovoj dvorani se osjećamo komforno i imamo sve moguće uslove za ozbiljan rad, za ozbiljan rezultat, to su pokazale utakmice u pripremnom periodu. Utakmica s Portugalom, u kojoj je veoma kvalitetan protivnik ovdje poražen. Nas Kolašinci ovdje jako vole, to se vidi po našem prisustvu u gradu i uvijek su nam izlazili u susret, jako su dobri domaćini i uopšte ne sumnjam da dvorana neće biti ispunjena, da će biti jedno iskreno navijanje i iskrena podrška svim ovim mladim momcima koji, vjerujte mi, to i zaslužuju svojim odnosom, iskrenim radom i odnosom prema državnom dresu, tako da očekujem jednu lijepu atmosferu, očekujem jedan dobar vjetar u leđa za sve nas u težem momentu. Po nas, oni nek budu ti koji će nas pogurati do nekog poena više, do nekog seta više, a što da ne, možda i do pobjede”, zaključio je Joksimović.

Češka će sa Norveškom igrati 29. avgusta, u gradu Tabor, a drugi dio kvalifikacija planiran je za avgust 2025. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније