Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 08. 2024. 22:36 >> 22:41

BUNDESLIGA

Penal u dubokoj nadoknadi: Leverkuzen nastavio gdje je stao, pobjeda u 101. minutu

Na otvaranju nove sezone u Bundesligi, prošlogosišnji šampion - Bajer Leverkuzen nastavio je tamo gdje je stao na kraju prošle i slavio na gostovanju Borusiji Menhengladbah 3:2 u 1. kolu i to golom u 101. minutu.

Već u 12. minutu viđen je gol koji će biti u konkurenciji za jedan od najljepših u ovoj sezoni Bundeslige - Džaka je natrčao na odbijenu loptu, pucao sa oko 25 metara i na fantastičan način donio prednost Leverkzenu 1:0.

U finišu prvog poluvremena stigli su "farmaceuti" do 2:0, igrao se 38. minut kada je strijelac bio Virc koji se odlično snašao u šesnastercu.

Uspio je Menhegladbah da postigne gol u 43. minutu, ali je on poništen zbog faula.

Ono što nisu uspjeli u prvom, jesu u 59. minutu u drugom poluvremenu - pogodio je Elvedi nakon konfuzije u šesnaestercu Leverkuzena za 2:1.

Nastavio je domaćin i nakon toga da napada, prijeti, a kao rezultat toga stiglo je i izjednačenje - Klajndinst je u padu uspio da prevari golmana Hradeckog za 2:2 u 85. minutu.

Sudija je u drugom poluvremenu meč produžio čak 10 minuta - a u posljednjem je dosuđen penal za Leverkuzen - odgovornost je preuzeo Virc, odbranio mu je šut golman Omlin, ali se lopta opet odbila do Virca koji je pogodio za 3:2.

Petak:
Menhengladbah – Leverkuzen 2:3 (0:2)

Subota:
15.30 Augzburg – Verder Bremen
15.30 Frajburg – Štutgart
15.30 Hofenhajm – Holštajn Kil
15.30 Majnc – Union Berlin
15.30 RB Lajpcig – Bohum
18.30 Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt

Nedjelja:
15.30 Volfsburg – Bajern
17.30 Sankt Pauli – Hajdenhajm

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније