Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 08. 2024. 11:58 >> 11:59

FUDBALER JUVENTUSA

Kjeza prelazi u Barselonu?

Italijanski fudbalski reprezentativac i član Juventusa Federiko Kjeza mogao bi do kraja prelaznog roka da postane novi fudbaler Barselone.

Tijago Mota, novi trener "Stare dame" od svog dolaska je jasno stavio do znanja da ne računa na njega u svojoj viziji, te da će klub sa igračem raditi na tome da mu pronađe novu sredinu,

Pominjala se Roma kao jedna od destinacija, ali u posljednje vrijeme Barselona je vodeća u trci za potpis 26-godišnjeg fudbalera.

Katalonski klub želi već neko vrijeme da riješi pitanje lijevog krila.

Velika želja je bio Niko Vilijams, pominjao se čak i Rafael Leao, ali ni jedna opcija nije bila realna s obzirom na ne baš sjajno finansijsko stanje u slavom klubu.

Zato je Kjeza prihvaliva opcia. Juventus traži 15 miliona, Barselona nudi 13 navodno, pa je sada sve stvar dogovora fudbalera i kluba.

Kjeza je bio neko ko je smatran za liderom nove generacije italijanskih fudbalera ali česte povrede su ga usporile na tom putu, baš kao i njegovog oca Enrika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније