Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

24. 08. 2024. 13:13 >> 13:12

NE ŽELI DA GOMILA IGRAČE

Anćeloti: Prelazni rok za Real je završen

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti kazao je da "kraljevski klub" neće biti na tržištu do kraja prelaznog roka.

"Nećemo dovesti nijednog novog igrača u posljednji čas ni na jednoj poziciji, pa tako ni na poziciji štopera. Za nas je prelazni rok završena stvar", kaže Anćeloti.

Real ima problema u odbrani. Alaba je povrijeđen, Eder Militao se tek vratio poslije dužeg odsustva, ali i pored svega italijanski trener ističe da mu ne trebaju novi igrači.

"Nije to nikakav rizik. Mi već imamo veoma dobre igrače poput Asensija, Jakoba i Čuamenija koji mogu da pomognu na toj poziciji", jasan je trener Reala.

On se osvrnuo na to, što se igra njegovog tima dominantno odvija po lijevoj strani.

"Igramo više po lijevom boku? Prisustvo Vinisijusa čini da više igramo sa te strane zbog njegovog kvaliteta. I Benzema je želio da igra centralno-lijevo, Belingem takođe. Dobro nam je išlo tako, zato neću pričati o tome jer smo na taj način došli do dva trofeja Lige šampiona", zaključio je Ančeloti.

Real u nedjelju, u okviru 2. kola La lige, dočekuje Valjadolid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније