Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

23. 08. 2024. 09:34 >> 09:37

predvodi novu generaciju "lavica"

Lazović: Ostvario mi se još jedan san, čast mi je što sam imenovana za selektorku

Upravni odbor RSCG imenovao je Suzanu Lazović za novu selektorku rukometašica Crne Gore. Tim povodom ogalsila se Lazović koja je obećala predani rad.

" Čast mi je što sam odlukom Upravnog odbora Saveza imenovana za novu selektorku. Prilika da predvodim ove djevojke čini me ponosnom. Kao igračica sam sa reprezentacijom stigla do najvećih visina, sada sam dobila veliko povjerenje od strane Saveza da predvodim novu generaciju „lavica“ i to na način kako su i učili i predvodili nas u prethodnom periodu. Ostvario mi se još jedan san i vjerujem da ćemo učiniti ponosnim sve ljude koji nas prate i podržavaju. Mogu da obećam da ćemo predano i svim srcem raditi kako bi svi bili ponosni na naše rezultate, što je bio slučaj i do sada. Očekujem podršku svih, a naročito navijača koji su uvijek bili naša najveća snaga", rekla je Lazović.

Prvo okupljanje sa novom selektorkom, „lavice“ će imati u septembru u okviru EHF sedmice, što će biti prilika da se Lazović detaljnije upozna sa ekipom i igračicama koje će konkurisati za mjesto u timu na Evropskom prvenstvu, čiji domaćini će od 28. novembra biti Mađarska, Austrija i Švajcarska.

"Obaviću razgovore sa svim igračicama koje su do sada bile na spisku reprezentacije, ali i onima koje su bile na širem spisku. Možda sada neće biti dovoljno prostora da na djelu vidimo sve djevojke, ali u narednom periodu svaka igračica će dobiti šansu. Očekuje nas Evropsko prvenstvo krajem novembra, ali prvi cilj je da naša djeca dobiju šansu i da sve ovo što radimo bude na duže staze, kako bi rukomet vratili na utabane staze uspjeha. Biće potrebno vrijeme, ali vjerujem da to možemo", zaključila je Lazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније