Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

27. 07. 2024. 14:41 >> 14:41
Čitaj mi:

HUMANIZAM NA DJELU

Poziv iz Budućnosti pred CSKA: Dođite da pomognemo Feđi

Feđi Alkoviću, dječaku koji je nekoliko puta ujedinio Crnu Goru, opet je neophodna pomoć da bi se izborio sa teškom bolešću.

Od 2019. kada je prvi put operisan u Turskoj, Feđa je prošao kroz nekoliko operacija i ciklusa hemioterapija.

Nažalost, bolest se opet vratila i ponovo ujedinila ljude velikog srca u želji da mu pomognu u najtežoj bici.

Reagovali su i iz Fudbalskog kluba Budućnost i odlučili da sav prihod sa revanša 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, protiv CSKA 1948 iz Sofije, opredijeli za liječenje mladog sugrađanina.

"Sigurni smo da ste čuli za hrabrog dječaka Feđu Alkovića za koga se Crna Gora molila i borila, Podgorica živjela, a Budućnost igrala... I sigurni smo da znate za njegovu istoriju bolesti, koja je toliko zloćudna da se uvijek vrati.

"Ali Feđa je lav! Sada nas taj naš mali drugar ponovo treba, možda i više nego ikada prije, kako bi se liječenje nakon Turske nastavilo u Španiji".

"Kako liječenje u Barseloni iziskuje velika finansijska sredstva, FK Budućnost AD Podgorica je odlučio da revanš utakmica Budućnost – CSKA 1948 Sofija, koja je na programu u četvrtak u 21.00 čas u Podgorici, bude humanitarnog karaktera.

"Kompletan novac od ulaznica će biti uplaćen ZA FEĐINU BUDUĆNOST, a kao klub apelujemo da se svi u našoj Crnoj Gori uključe u akciju i da shodno svojim mogućnostima pomognu liječenje našeg malog drugara", objavili su iz kluba.

Poslat je i apel javnosti da se novac uplati Feđinoj majki Mileni Alković, na žiro-račun 510-0210988215028-20.

"Svi zajedno smo na novom ispitu, a cilj je da kao društvo učinimo novo dobro djelo. ZA FEĐU! ZA BUDUĆNOST"!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније