Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 07. 2024. 21:24 >> 21:26
Čitaj mi:

nakon dvije godine

Lazar Mijović se vratio u Budućnost

Prije dvije godine je kao najtalentovaniji tinejdžer u državi napustio „plave“ prešavši u belgijski Lomel, a sada se – kao i dalje najtalentovaniji igrač „generacije 2003“ i mladi reprezentativac Crne Gore – vratio kući potpisavši ugovor na dvije godine...

Krilni napadač Lazar Mijović je ponovo zadužio dres Budućnosti, stavivši paraf na vjernost matičnom klubu do ljeta 2026. godine.

Dvadesetjednogodišnji ljevak se vraća kući kako bi se vratio fudbalu na pravi način, pošto su prethodne dvije sezone (Lomel i Trenčin) za njega lično bile nezadovoljavajuće kako zbog male minutaže, tako i zbog sitnih povreda koje su ga mučile.

A upravo je naš klub pravo mjesto za to, jer je u prethodnom periodu pokazao kako se oživljavaju i stariji i mlađi igrači, te kako se radi sa mladim fudbalerima, pa je praktično skoro sve vrijedno pomena u crnogorskom fudbalu u posljednjih par godina prošlo kroz plavo – bijele odaje.

Mijović je za prvi tim Budućnosti debitovao još u sezoni 2019/20, opremu seniorskog sastava je nosio nešto više od dvije godine, a za to vrijeme je u plavo – bijelom dresu odigrao 75 utakmica, postigao 22 gola i osvojio dvije titule i dva Kupa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније