Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

26. 07. 2024. 18:53 >> 18:55
Čitaj mi:

NAKON ODLUKE SKUPŠTINE PODGORICE

ŽRK Budućnost: Zahvalni Glavnom gradu za podršku u nikad težoj situaciji

Odluka Glavnog grada da preuzme osnivačka prava nad Ženskim rukometnim klubom Budućnost Bemax, predstavlja spasonosnu podršku najtrofejnijem crnogorskom klubu koji je bio pred gašenjem zbog teške finansijske situacije

Skupština Glavnog grada na današnjoj sjednici je glasovima skoro svih prisutnih odbornika usvojila navedenu odluku, čime se stvaraju uslovi da Budućnost Bemax nastavi da funkcioniše, kako prvi tim koji će nastupiti u EHF Ligi šampiona, tako i mlađe kategorije u kojima je više od 300 djevojčica koje sanjaju da pišu nove stranice istorije dvostrukog šampiona Evrope.

Klub duguje zahvalnost gradonačelnici Oliveri Injac, predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović, a posebno odaje priznanje i javno ističe posvećenost predlagača ove inicijative Luke Rakčevića, zamjenika gradonačelnice, koji je od prvog sastanka pokazao izuzetan optimizam i vjerovao da će se stvoriti pretpostavke za opstanak Budućnosti i učešće u novoj sezoni EHF Lige šampiona.

Budućnost izražava zahvalnost i svim odbornicima koji su tokom današnje sjednice argumentima i činjenicama iz slavne istorije kluba, prepoznali značaj inicijative za spas kluba i doprinijeli usvajanju iste.

Hvala "Varvarima" koji su na utakmici fudbalera Budućnosti dali javnu podršku opstanku kluba u čije uspjehe su ugradili nemjerljiv doprinos! Vjerujemo u njihovu podršku u novoj sezoni Lige šampiona.

Hvala i svim legendama, bivšim igračicama i prijateljima kluba koji su se svakodnevno interesovali za sudbinu Budućnosti i na taj način još jednom potvrdili da im je plava boja u srcu!

Ponosni na slavnu istoriju, zahvalni Glavnom gradu za podršku koja je došla u nikad težoj situaciji, gledamo u budućnost, sa željom da i dalje budemo najbolji sportski brend Crne Gore na međunarodnoj sceni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније