Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 07. 2024. 22:06 >> 22:28

NEKADAŠNJI IGRAČ SUTJESKE

Iznenada preminuo Srđan Damjanović

Srđan Damjanović, nekadašnji fudbaler Sutjeske, preminuo je juče iznenada u 44. godini života, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Osim dresa “plavih”, među nikšićkim ljubiteljima fudbala popularni “Mič”, sa kapitenskom trakom na ruci je predvodio Čelik, a nastupao je još za Iskru, Mogren i Leotar.

Po završetku karijere, dugi niz godina se uspješno bavio malim fudbalom, a bio je i dio stručnog štaba seniorske ekipe Čelika.

Sahrana Srđana Damjanovića će se obaviti 27. jula u 15 časova na mjesnom groblju u Kočanima.

Turnir u malo fudbalu, koji se tradicionalno, u ovo doba godine održava u Plužinama, prekinut je zbog smrti dvojice fudbalera koji su inače nastupali na ovogodišnjem turniru.

„Nažalost, zbog situacije koja nas je zadesila, gdje su za tri dana život izgubila dva mlada čovjeka, koji su nastupali na ovogodišnjem turniru, u dogovoru sa predstavnicima svih ekipa usaglasili smo se da je najbolje prekinuti ovogodičnji turnir i tako odati poslednju počast preminulim momcima Petru Pekiću i Srđanu Damjanoviću, kazao je Nikola Cicmil, samostalni savjetnik u Optini Plužine.

On je u ime organizatora i u svoje lično izrazio iskreno saučešće porodicama i svima koji su poznavali Petra i Srđana.

„Kako bi ispoštovali i 55 godina dugu tradiciju turnira, 4. avgusta na Dan opštine Plužine organizovaćemo utakmicu memorijalnog karaktera i tako zatvoriti ovogodišnji turnir“, kazao je on.

Najavljeno je da će sredstva za nagradni fond na turniru biti donirana porodicama dvojice preminulih igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније