Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 07. 2024. 13:20 >> 13:20
Čitaj mi:

dolazi iz trebjese

Anđela Rondović potpisala za Budućnost Bemax

Sedamnaestogodišnja Nikšićanka minule sezone nastupala je za dva kluba i igrala u četiri konkurencije – sa ekipom Trebjese igrala je u I A ŽCKL, gdje je na 14 utakmica imala prosjek 10.7 poena i 7.9 skokova, dok je sa juniorkama i kadetkinjama nikšićkog kluba osvojila bronzane medalje.

Osim toga, igrala je na pozajmici za ekipu Budućnost Bemax do 17 godina u WABA ligi, uz prosjek od 12.5 poena i 7.1 skok po meču, a sa ukupnim indeksom 203 bila je naša najkorisnija igračica. Anđela je najbolji dokaz da je odluka da Trebjesa bude naša filijala najbolju potez u interesu stvaranja novih talenata iz Nikšića.

Rondović je prošle godine bila dio U16 reprezentacije Crne Gore, koja je igrala finale B prvenstva Evrope i izborila A diviziju, a trenutno je članica juniorske reprezentacije.

"Prije svega želim da se zahvalim ljudima iz Budućnosti, koji su prepoznali potencijal baš u meni. Ovo je za mene iskorak i sigurno da osjećam zadovoljstvo. Dosta igračica iz juniorske reprezentacije je u klubu, tako da se radujem da ćemo biti na okupu i sigurno da imam veliki motiv da dodatno napredujem. Nadam se da ću opravdati očekivanja", kazala je Rondović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније