Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

27. 07. 2024. 16:22 >> 16:22
Čitaj mi:

B PRVENSTVO EVROPE

Juniori savladali i Slovačku

Poslije dva kola B Evropskog prvenstva u Skoplju, juniori Crne Gore imaju maksimalan učinak jer su savladali Slovačku 83:70.

Nakon izjednačenih prvih 15 minuta (25:25), izabranici Marka Sekulića su na 68 sekundi do poluvremena, trojkom Lazara Čarapića, prvi put stekli dvocifrenu razliku (42:32).

Crna Gora je 3. četvrtinu otvorila serijom 11:2, pa je u 25. minutu bilo 55:37. Činilo se da je gotovo, ali je Slovačka napravila seriju 15:0 za četiri i po minuta posljednje četvrtine i prišla na 68:67.

Dug period bez koša prekinuli su Aljoša Drašković i Marko Radunović, da bi Šefket Bećiragić kompletirao seriju 7:0 za 75:67.

Utakmicu je obilježio Radunović, koji je upisao 26 poena, 12 skokova i tri asistencije, a dvocifren je bio i Drašković (14).

Andrija Vujačić je ubacio osam koševa, Čarapić, Maruan Čičić i Luka Đurović po šest, Denil Krnić pet, Bećiragić i Petar Pinter (šest skokova) po četiri, Vladimir Komnenović i Danilo Nikezić po dva.

Crna Gora sjutra u 3. kolu grupe A igra protiv Holandije, a početak meča zakazan je za 11 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније